Goede doelen


Stadsboerderij Stichting “De Dierencapel” in Amsterdam (www.dedierencapel.nl)
Dit is een midden in het centrum van Amsterdam gelegen kleine kinderboerderij met een enorme sociale en pedagogische waarde, geheel geleid door vrijwilligers.

 

Stichting Paardrijden voor gehandicapten “T Ros Beyaert” te Alkmaar
Zoals al uit de naam blijkt een Stichting die zich bezighoudt met het verzorgen van paardrijlessen voor gehandicapten, die daar zonder deze stichting nooit toe in staat zouden zijn.

 

Brooke Hospital for Animals (www.brooke.nl)
Deze organisatie houdt zich wereldwijd bezig met vooral de medische verzorging van als werkdier in gebruik zijnde dieren, veelal ezels, paarden en honden. Daartoe wordt medische verzorging geregeld en vooral ook aandacht gegeven aan de “opvoeding” van de eigenaren.

 

Stichting Paardenopvang Amsterdam
Nadere info volgt.

 

Dierenbescherming Eemland
Wij leverden een relevante bijdrage ten behoeve van de aanschaf van een nieuwe dierenambulance en ten behoeve van de georganiseerde vogelopvang.

 

Sam Warmerdam te Bobeldijk-Spierdijk
Deze in 2005 geboren jongen heeft als gevolg van complicaties bij een operatie opgelopen zuurstofgebrek een ernstige ontwikkelings- en spraakachterstand. Aangepaste huisvesting was noodzakelijk en daartoe droeg de Stichting bij.

 

Stichting De Ezelshoeve te Baarle Nassau
Opvang van ezels en therapeutisch werk

 

Kinderopvangtehuis Mozambique, Matola Rio
Een tehuis waar kinderen worden opgevangen die geen thuis hebben of daar geen verzorging kunnen ontvangen, meestal HIV positief of aids besmet.

 

Dierenasiel SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) te Nepal
Nadere informative volgt

 

Stichting Personal Service Dogs
Nadere informatie volgt